Politika privatnosti

Kvizomanova politika privatnosti.

Ja, Kvizoman čuvam privatnost svojih posjetilaca i štitim lične podatke svih svojih prijatelja kvizomana.

Razlozi zbog kojih su mi određeni podaci potrebni su:

  • pružanje usluge i podrške,
  • poboljšanje vašeg korisničkog iskustva,
  • unaprjeđenje usluge i informisanje o novim uslugama koje smo razvili za vas,
  • udovoljavanje zakonskih propisa.

U načelu možete posjetiti Kvizoman.com bez otkrivanja bilo kakvih informacija o sebi. Moj server prikuplja imena vaših domena, ali ne i e-mail adrese posjetilaca. E-mail adrese, profili i slični podaci su mi potrebni samo prilikom vaše registracije radi igranja na sajtu Kvizoman.com.

U svakom trenutku možete dobiti informaciju o vašim podacima koje čuvam, imate pravo da ih mijenjate i ispravljate. Ja, Kvizoman sam dužan da vas obavjestim o bilo kakvim izmjenama i dopunama Politike privatnosti.

Osim ako to zakon ne nalaže, neću ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuisati vaše informacije bez vašeg prethodnog odobrenja.

Sve lične podatke, mail adrese i kontakte koje eventualno budem tražio, koristim u svrhu poboljšanja doživljaja ili u takmičarske svrhe za igru i rangiranje u takmičarskim kvizovima.

Kvizoman.com može da sadrži linkove prema drugim internet sajtovima ili društvenim mrežama koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podliježu ovoj Politici privatnosti.

Kvizoman sarađuje sa portalom Zavisne.com, te sadržaj i informacije mogu biti dijeljene i linkovi vas mogu odvesti na portal Zavisnih. Politiku portala možete pročitati ovde.

Ukoliko pristupite gore pomenutim koristeći date linkove, operateri ovih internet sajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od moje.

Kvizoman i njegov tim će dati sve od sebe da informacije budu čuvane i zaštićene i da vaše iskustvo bude potpuno, u takmičarskom duhu i sa prvenstveno edukativnim karakterom.

Vaš,

Kvizoman.