Kviz: Nikol Kidman

Oznake:
glumice poznate ličnosti

Kviz: Nikol Kidman donosi vam osam pitanja o poznatoj australijskoj glumici. Testirajte svoje znanje i zabavite se. Srećno

1
Kviz: Nikol Kidman

Kviz: Nikol Kidman

1 / 8

Da li znate puno ime Nikol Kidman poznate australijske glumice?

2 / 8

Da li znate koje godine je rođena Nikol Kidman?

3 / 8

Nikol Kidman je jedna od najbogatijih glumica dvadeset prvog vijeka. Karijeru je započela u Australiji, gdje je glumila u više filmova i serija, sve dok nije postala međunarodno poznata 1990. godine, glumeći u filmu:

4 / 8

Da li znate koji slavni glumac je bio filmski partner Nikol Kidman u Danima Groma, a kasnije joj je postao suprug?

5 / 8

U dugogodišnjoj karijeri Nikol Kidman, zabilježeni su svjetski blokbasteri, poput filmova, Hladna planina, Australija, Mulen ruž i istorijske drame Sati (The Hours), za koju je dobila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu i mnogo drugih nagrada. Da li znate uz koju poznatu glumicu Nikol Kidman igra u filmu Sati?

6 / 8

Veliku medijsku pažnju 2008, godine dobio je film Australija u kojem je glumila Nikol Kidman. U ovoj istorijskoj sagi, glumi gospođu koja uspije da sačuva svoju i Droverovu ljubav uprkos ratnim dešavanjima. Da li znate kako se zove gospođa koju glumi Nikol Kidman?

7 / 8

U mjuziklu Devet (Nine) iz 2009. godine, Nikol Kidman glumi jednu od glavnih uloga zajedno sa još jednom velikom filmskom divom, da li znate njeno ime?

8 / 8

Da li znate koliko djece ima Nikol Kidman?

Your score is

Izađi

Preporučujemo

Geografija
Kviz: Zastave sjeverne i istočne Evrope
Pokreni
Muzika Koliko dobro poznajete muzičku scenu?
Koliko dobro poznajete muzičku scenu?
Pokreni